1. Dades identificatives

Aquest web és una iniciativa de BIOBIZ Strategy & Communications, consultora de comunicació i màrqueting creada per Adela Farré i Cuberes (NIF: 39156094-C), que és la titular del domini biobiznews.net i responsable última del web i tots els seus continguts. El domicili social de l’empresa és C/ de l’Era, 51, 08221 Terrassa, i qualsevol consulta relacionada amb aquest web pot adreçar-se al correu web@biobiz-communications.com o al telèfon (+34) 626 992 057.

2. Tractament de dades personals

Les dades personals enviades a través del formulari de subscripció per a seguidors de BIOBIZNEWS s’incorporen a una base de dades emmagatzemada a la plataforma MailChimp, que té els seus servidors als Estats Units. La transferència d’informació es fa en el marc legal dels acords vigents entre la UE i els EUA, detallats a la Política de privacitat de la plataforma. Si et subscrius al butlletí, acceptes de forma explícita el emmagatzemament de les teves dades als servidors de MailChimp. En qualsevol cas, d’acord amb allò que estableix la normativa europea (RGPD) i la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, podràs exercir el teu dret d’accés, modificació i cancel·lació contactant amb nosaltres per correu electrònic (news@biobiz-communications.com), per telèfon (936 888 841) o per correu postal (BIOBIZNEWS – C/ Major, 21, 08221 Terrassa).
.

3. Propietat intel·lectual

La propietat intel·lectual de tots els continguts publicats a biobiznews.net és de titularitat exclusiva d’Adela Farré, titular del domini, tret d’aquells casos que s’indiqui específicament el copyright d’una persona física o jurídica diferent. A biobiznews.net es citen sempre les fonts de les dades i es reprodueixen només imatges pròpies, fotografies lliures de drets o de les que se n’ha autoritzat la reproducció.

S’autoritza la cita o reproducció parcial dels continguts de biobiznews.net amb la condició que s’identifiqui clarament l’autoria i, sempre que sigui possible, s’adjunti un enllaç a la pàgina original. En qualsevol cas, la titular dels drets intel·lectuals d’aquests continguts es reserva el dret de requerir la retirada de qualsevol cita o reproducció que consideri inadequada, ofensiva o lesiva per als seu drets.

4. Continguts de tercers

La titular de biobiznews.net no es fa responsable de les opinions de tercers que es puguin expressar a través de les eines de comentari de la web. En tot cas, ens reservem el dret de despublicar i, si s’escau, denunciar, qualsevol contingut de tercers que considerem inadequat o ofensiu. Qualsevol usuari que pugui veure’s afectat per actuacions il·legals, o detecti un mal ús de la web per part d’altres usuaris, podrà posar-ho en coneixement de la titular a través del correu web@biobiz-communications.com, per tal de poder procedir a retirar els continguts i emprendre les accions necessàries.